Politica de retur

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, produsele achizitionate de pe www.ganoderma-cafeagano.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, cu conditia ca produsul si ambalajul acestuia sa fie sigilate.

2. Produsele trebuie impachetate corespunzator (atat produsul, cat si ambalajul acestuia trebuie sa fie sigilate), iar factura aferenta trebuie atasata coletului. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expedierea acestuia catre sediul nostru.

3. Produsele vor fi expediate catre sediul nostru:  

Strada Zboina Neagra nr. 8-10,

Bucuresti Judeţul: Sector 6, cod 060455,

Florea Florin Robertino PFA

4. Conform prevederilor art. 13 din aceeasi Ordonanta de urgenta, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de 14 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de retur, in contul bancar specificat de client, fara a fi percepute comisioane pentru aceasta rambursare. in cazul in care nu se poate efectua rambursarea intr-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o alta metoda de rambursare.

Pentru mai multe informatii, sesizari si suport ne puteti contacta pe e-mail ganocafeasanatoasa@gmail.com sau telefonic la: 0743 454 933